Erik Bengtsson i Vittaryd, Kronobergs län, SE på HouzzBoka kostnadsfritt hembesök av oss   mail info@allwi.se  phone 020-360 600

 Nyhet 2018! Tak med integrerade solpaneler

 Vill du veta mer om våra tak vänligen kontakta oss för mer information  info@allwi.se eller direkt via din lokala kontaktperson som du hittar under kontakt.

Tegeltak  betongtak

TAK 

Allwi tak erbjuder ett högkvalitatativt sortiment av taktegel och takpannor från en av Europas största leverantör. Nyhet för i år är även solenergitak med integrerade solpaneler. Kontakta oss så berättar vi mer! 

Allwi tak har kunskapen, takprodukterna och verktygen som behövs för att utföra ett proffessionellt takbyte och kan erbjuda en hög service genom hela processen. I vårt sortiment hittar du äkta tegeltak, betongtak, solenergitak, underlagstak samt produkter som ser till att de mest utsatta delarna av ditt tak skyddas så som nock, takfotbeslag med mera. 

Kontakta oss vi hjälper dig gärna med att hitta en lösning som passar dig och ditt hem!01a PV-Staffier 08-11 BRAS228580 MG 6705 v2


tAK med integrferade solpaneler

Nu kan vi äntligen erbjuda hållbara tak med integrerade solpaneler. Genom val av solenergitak gör du en bra investering för både miljön och för din ekonomi.

Varför ska du välja solenergitak?
Det finns en anledning till att intresset ökar för grön el och allt fler väljer att installera solceller i sina hem. Nedan kommer anledningar till varför du ska välja solenergitak:

1. SMART INVESTERING
I takt med att intresset för solenrgitak ökar sjunker även priserna. Priset på solceller har nu sjunkit så pass mycket att det nu är ekonomiskt fördelaktigt att investera i ett hållbart tak. Med egenproducerad el går kalkylen ihop från dag ett. Startinvesteringen är högre men den årliga besparingen blir oftast flera tusen kronor. Med ett integrerat solenergitak höjer du samtidigt värdet på ditt hus.
2. STILIGT
Med integrerade solpaneler behålls husets karaktär, de ger ett harmoniskt utseende med en touch av den senaste tekniken. Visa att du är klimatsmart men på ett sobert sätt. Solpaneler tillför nya värden till ditt hus så varför inte välja integrerade?

3. MONTERAT OCH KLART
Allwis montörer är speciellt utvalda och auktoriserade för att garantera att du som kund får en skräddarsydd lösning som passar just dig och ditt hus. Montören hjälper dig hela vägen genom projekteringen och de ser till att ditt solenergitak levererar maximalt med egenproducerad el år efter år.

4. TRYGGHET MED ALLWI
Taket är en mycket viktig del av klimatskalet och för att säkerställa lång hållbarhet och garanterad funktion så skall du välja ett beprövat solenergitak, våra takprodukter kommer från Europas största leverantör av takmaterial. Då får du också vår 15-åriga Tätt Tak-garanti som är marknadens mest omfattande garanti.TAKtegel

Tegeltak Vittinge T11

Taktegel är ett rent naturmaterial som bara blir vackrare med åren. Förmånga är tegeltak det enda valet. Det ger ett klassiskt utseende och efter några år, när vädret har börjat patinera pannorna, är det riktiga teglet kanske det snyggaste tak du kan ha. Tegel har länge varit ett populärt val när det kommer till tak och har idag en självklar plats i stads- och landskapsbilden. Det är ett rent naturmaterial, gjort av bränd lera och ingenting annat.

Till skillnad från många andra material varken bleknar, rostar eller tappar det färg, samtidigt som det är hållbart och bara blir vackrare med åren. Ett falsat taktegel är lätt att lägga och ligger säkert, och tack vare att tegel är ett förhållandevis lätt material är arbetet inte speciellt tungt. Det ofalsade takteglet, till exempel Vittinge, ger å andra sidan taket ett mer klassiskt och levande intryck. Lertegel har dessutom lång livslängd. Det är inte ovanligt att taket kan ligga i över 100 år utan problem. Så gör du en investering i ett tegeltak - och gör ett noggrant underarbete - kan du njuta av att ha ett tak som håller lång tid framöver.betong

Betongtak Jnker Black

Betong är ett naturligt, starkt och lätthanterligt material, inte minst på tak. Betongpannor har hög precision, och är lätta att lägga. De finns i många färger och ytbehandlingar vilket gör det enkelt att hitta rätt takpanna för ditt hus.

Det finns många fördelar med betongpannor på tak. För det första är livslängden lång. Om underlagstaket och övrigt underarbete görs noggrant- och du håller koll på underlagstak och läkt - har du ett tak som håller i årtionden framöver. Dessutom är betongtak förhållandevis billiga. Med dagens snygga ytskikt får du ett estetiskt tilltalande tak till bra pris.

Betong är ett material som under 1900-talet möjliggjorde enbyggnadsteknisk revolution. Det används idag i bärande konstruktioner i broar, balkar och väggar men också som ytmaterial på golv, väggar och tak. Betong är precis som tegel ett naturligt material och består endast av sand, vatten, cement, järnoxidpigment och vattenbaserad färg. Det är hållbart, formbart, tätt, har god färgbeständighet och är extremt tåligt mot frost


underlagstak
Ett hållbart och friskt tak börjar med ett bra underlagstak. I vårtbreda sortiment har vi tekniskt avancerade, diffusionsöppna underlagstaksom tillåter taket att andas, samtidigt som de effektivt skyddar motregn och snö. De är lätta att lägga; monteringstiden jämfört medtraditionell papp halveras och allt detta gör arbetet merkostnadseffektivt. Vi har även innovativ och traditionell bitumenbaseradunderlagspapp som kan användas under de flesta takbeklädnader, inte baratakpannor utan även plåttak och låglutande tak.


mer än bara TAK
Om du har en torr och frisk takkonstruktion kommer ditt tak att hållalängre. Därför är det viktigt att kasta ett extra öga på de mest utsattadelarna av taket: nock, takfot och genomföringar (där det sitter huvaroch avloppsluftare).
Allwi:s taksäkerhetsprodukter är enkla och snabba att montera. De vanligaste produkterna erbjuds även som praktiska paketlösningar.Våra takprodukter har godkända snö- och taksäkerhetsprodukter som snörasskydd, taksteg, glidskydd, plattformar, skyddsräcke med mera. Dessa produkter klarar alla byggnadstyper, takkonstruktioner, färger på pannor och kan anpassas till olika fasadhöjd.Husägare ansvarar för att man på ett säkert sätt kan ta sig upp, arbeta och förflytta sig säkert på taket. Vi har ett väl testat och heltäckande taksäkerhetssystem för alla typer av tak, även för tak med plåt och papp. Du som husägare ska kunna känna dig trygg att taket är hållbart i många år.Med taksäkerhetssystemet får varje tak den kombination av produkter som tillgodoser kraven på säkerhet. Vi erbjuder rätt säkerhetslösning för alla typer av tak, systemet passar lika bra för höga flervåningshus som för enfamiljsvillan.Våra patenterade serie av takfästen innebär helt nya förutsättningar vid montage av säkerhetsprodukter på tak. Med den här serien har vi skapat ett starkt, universellt gränssnitt mot det som ska monteras på taket; räcken, bryggor, snörasskydd m.m. Komponenterna är konstruerade för att underlätta arbetet, tack vare de förmonterade pressbultarna minimeras antalet lösa skruvar.Allwis lösning för taksäkerheten är uppbyggd som ett modulärt system, vilket innebär flera fördelar. Med ett begränsat antal delar kan vi ta fram ett stort antal kombinationer. I flera avseenden har våra produkter också konstruerats för att förenkla arbetet vid montage. Hela systemet är utvecklat för att underlätta logistiken i alla led, från produktion till monterade säkerhetsprodukter.

 NarvenKG1
Därför ska ni välja Allwi som er takeverantör!
Vi tar ett totalansvar för ert takbyte. Det innebär att vi mäter in, levererar, installerar ett komplett tak. Allt till ett fast pris och med en lång garantitid. Ni får även en personlig kontaktperson över hela garantitiden som gör vår kommunikation enkel och smidig. Kontakta oss så berättar vi mer!


Våra tak
Vill du se fler takprodukter, kontakta oss gärna för mer information och bilder.


 
Allwi Produkter | Rosendalsvägen 5 | 341 55 Vittaryd | E-post: info@allwi.se | Telefon: 020-360600