Navigera

  Erik Bengtsson i Vittaryd, Kronobergs län, SE på HouzzBoka kostnadsfritt hembesök av oss   mail info@allwi.se  phone 020-360 600


INGLASNINGAR Slide skjutparti inomhus24

Låt oss hjälpa dig med att förlänga sommaren!
Allwi fönster erbjuder alla typer av inglasning. Vare sig du önskar inglasning av uterum, inglasning av altan, inglasad balkong eller en ny glasveranda så hjälper vi dig gärna! Kontakta oss så berättar mer om hur du kan släppa in ljuset i hemmet!

Kika i galleriet för mer inspiration!aluminium

Aluminium är ett underhållsfritt alternativ för din altan eller uterum. Inglasning med en yta av aluminium skyddar mot yttre påfrestningar. Aluminiumet skapar en solid konstruktion och är ett populärt alternativ för altan, balkong och uterum.

trä
Självklart kan du få dina glaspartier i trä. Lägg äventill aluminium på utsidan vilket skapar en varm behaglig känsla inomhus och bästa kvaliten för yttre påfrestningar utvändigt.

pvc
PVC-fönster är ett mycket prisvärt alternativ och vår populäraste produkt. Inglasning med PVC-fönster är ett underhållsfritt alternativ. I ett PVC-fönster får du det bästa u-värdet. Ett populärt och prisvärt alternativ för din altan.


InglasningAllwispecial


Möjligheter som du bara drömt om
Tillsammans med våra hantverkare hjälper vi till att skapa unika lösningar för ditt uterum. Stora glasytor, öppna planlösningar och unika öppningsmöjligheter gör så att du kan njuta mer av växtligheten och trädgården utanför.

Vi har ett brett sortiment med allt från traditionella skjutpartier, lyft-glidpartier, vikpartier till fasta glaspartier där vi erbjuder enklare vindskyddande produkter till exklusivare vinterbonade alternativ. Samtliga produkter är av hög kvalité och monteras av våra duktiga montörer. Kontakta oss gärna för kostnadsförslag på tel: 020-360 600

Smarta lösningar på ditt skjutparti med Tilt-slide
Se video för mer information om vår Tilt-slide från Rehau 

Se broschyr ERA Lyftgliddörr

ERA-LyftgliddörrReferensobjekt - altaner och inglasningar
Nedan ser du några av våra referensobjekt, från skjutpartier, vikpartier till altandörrar.

TidningInglasningSkjutparti401 InglasningSkjutparti571 Skjutparti281  Allwi vikpartier Allwi vikparti öppen   

Allwi Produkter | Rosendalsvägen 5 | 341 55 Vittaryd | E-post: info@allwi.se | Telefon: 020-360600