Navigera

  Erik Bengtsson i Vittaryd, Kronobergs län, SE på HouzzBoka kostnadsfritt hembesök av oss   mail info@allwi.se  phone 020-360 600

30fonsterdorrar

FÖNSTER

Ett fönster är inte bara en stor estetisk del av hemmet, det är även en central punkt där ljusinsläppet sker. Låt oss hjälpa er med ert val av fönster!

Allwi fönster tillhandahåller ett brett sortiment med olika fönster, allt efter kundernas och marknadens krav. Vi erbjuder hög kvalité genom hela processen. För att säkerställa kvalitén erbjuder vi produkter med högsta standard. Tillsammans med våra duktiga hantverkare erbjuder vi även mätning och montering, allt för att våra kunder ska bli nöjda och känna sig trygga när de väljer att handla fönster från oss. Vi lämnar 10-20 års garanti på våra fönster*. Vare sig du önskar kombinationen trä/aluminiumfönster, träfönster eller PVC-fönster så hjälper vi er gärna!

Kontakta oss vi hjälper dig gärna med att hitta en lösning som passar dig och ditt hem!


ERA-0446 nyERA-0475 ny       ERA-0503 utan gÑlar  ERA-traalu fonsterdorr

trä -och aluminiumfönster era
Träfönster i kombination med aluminium är ett underhållsfritt alternativ där du får ett träfönster med en yta av aluminium för att skydda mot yttre påfrestningar. Aluminiumet skapar en solid konstruktion som inte förändras över tid, som ett rent träfönster gör. 20 års garanti mot röta i fönstrets virkesdelar på behandlade aluminiumbeklädda fönster och dörrar*.


 ERA-trafonster1ERA-traafonsterdorr ERA-trafonster kallare      ERA-0503 utan gÑlar                  
träFÖNSTERera
Träfönster är ett klassiskt fönsteralternativ som kräver mindre material.
Träfönster ger ett gediget intryck med sitt naturliga material. Ett träfönster är ett bra alternativ för dig som kan tänka sig underhålla och måla om när det behövs. 15 års garanti mot röta i fönstrets virkesdelar på våra behandlade och täckmålade träfönster*.impregnering & p-märkning P-markning ce marking logo
Våra träfönster och träaluminiumfönster är djupimpregnerade i klass B, vilket ger ett extremt effektivt skydd mot röta. Över 30 år utan några reklamationer pga röta talar sitt tydliga språk. Vi djupimpregnerar alla trädetaljer.  


P-märket är SP Sitacs och SP:s certifieringsmärke. Kvalitetesmärket står för att produkten är granskad och kontrollerad enligt de regler som finns för varje produktområde. P-märkningen innebär att extra höga krav ställs på funktion, luft- och regntäthet, värmeisolering, manövrerbarhet och upprepade öppning och stängning. Den svenska  P-certifieringen utfärdas av SP Certifiering, som även kontinuerligt kontrollerar tillverkningen. Våra trä- och träaluminiumfönster är P-märkta enligt klass A för utsatta lägen.

CE-märkningen är en säkerhetsmärkning. Det är en harmoniserad gemensam europeisk produktstandard för produkter. Våra fönster är CE-märkta, vilket intygar att prestandadeklarationen är korrekt.

         rehau Nordic Plus       

pvc-fÖNSTER
10års garanti 16Rehau qualitã-tszeichen-de-energieeffizienz-stempel-web
PVC-fönster är ett mycket prisvärt alternativ och vår populäraste produkt. PVC-fönster är ett underhållsfritt alternativ där du inte behöver tänka på att måla om och underhålla dina fönster. I ett PVC-fönster får du det bästa u-värdet. 10 års garanti lämnas på våra pvc-fönster*.

 

ett bättre inomhusklimat!

Det finns många anledningar till att byta fönster. Men är det egentligen något som är viktigare än er trivsel - byt fönster för er trivsel skull! 

Ljudisolering
En vanlig kommentar från våra kunder är: “vad tyst det blev”. Faktum är att i de flesta fall förbättras ljudisoleringen med 25 till 45 decibel efter ett byte till moderna fönster. Tio decibel motsvarar ungefär en halvering av det upplevda ljudet.

Enkelt att rengöra
Med isolerruta har du endast två sidor att putsa. Moderna fönster har smarta öppningsfunktioner som underlättar rengöring. Fråga oss så förklarar vi gärna mer.

Höjer fastighetsvärdet
Mäklare vi pratat med anser att man som riktlinje ska lägga 1,5 gånger investeringen på priset när man säljer sin fastighet. Prata med er mäklare vad som gäller på just er fastighet.

Underhållsfritt
PVC, Komposit och trä/aluminium är alla underhållsfria.

Ett ljusare mer välkomnande hem
Skapar ett helt annat ljus i rummet med nytt glas och nya lister. Lägg därtill nya integrerade fönsterbänkar och rummet får en helt ny känsla.

Energibesparing (u-värde)
Våra treglasfönster i standardstorlek* har ett u-värde på 1,2 eller mindre. (*Modul 12*12). Fråga oss så berättar vi mer!


NarvenKG1
Därför ska ni välja Allwi som er fönsterleverantör!
Vi tar ett totalansvar för ert fönsterbyte. Det innebär att vi mäter in, levererar, installerar och byter plåt samt lister kring fönstren. Allt till ett fast pris och med en lång garantitid. Ni får även en personlig kontaktperson över hela garantitiden som gör vår kommunikation enkel och smidig. Kontakta oss så berättar vi mer!*Garantier   10års garanti 16  

Tryggt och enkelt! Genom duktiga hantverkare och produkter av hög kvalité kan vi tryggt lämna 10 års garanti på våra fönster (se bifogad fil för mer information om våra garantier). Garantier fönsterVåra fönster
Vill du se fler fönster, se våra broschyrer med våra olika fönster. Se ERA kollektion   Europeiska kvalitetsfönster  Geneo kvalitetsfönster

ERA broschyr framsida       European 4700 framsida   Rehau Geneo framsidaReferensobjekt - fönster
Nedan ser du några av våra referensobjekt, allt från trä/aluminium-fönster, matchande ytterdörr till PVC-fönster.


Allwi rött hus spröjs 5 Allwi rött hus fönster dörr spröjs Allwi PVC fönster pvcputs171  FullSizeRender151 PVCputs201 TidningNarven111 IMG 08231
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allwi Produkter | Rosendalsvägen 5 | 341 55 Vittaryd | E-post: info@allwi.se | Telefon: 020-360600