Navigera

  Erik Bengtsson i Vittaryd, Kronobergs län, SE på HouzzBoka kostnadsfritt hembesök av oss   mail info@allwi.se  phone 020-360 600

Allwi rött hus fönster dörr spröjsDÖRRAR

En dörr är så mycket mer än en passage, det är början och slutet av ditt hem, en välkomnande dörr skapar ett starkt första intryck i hemmet.

Förutom design och kvalité är det även viktigt att en dörr är inbrottssäker och skyddar ditt hem. Låt oss hjälpa dig och ge dig inspiration vid ditt val av dörrar, entrédörrar, trädörrar, PVC-dörrar, fönsterdörrar, balkongdörr, altandörr med mera.

Våra ytterdörrar är tillverkade av högsta kvalité med noga utvalt material. Samtliga dörrar är producerade av svenskt furu. Dörrarna är P-märkta och CE-märkta, vilket innebär att kraven för god beständighet uppfylls för det svenska klimatet och yttre påfrestningar. Genom ett brett sortiment kan vi erbjuda såväl standard mått som specialanpassade mått efter ditt hus.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra dörrar!

För mer information kontakta oss för närmsta återförsäljare.


entrédörrar

En klassisk trädörr skapar ett tidlöst intryck och välkomnar dig in i hemmet. Välj bland våra standard dörrar eller skräddarsy din egna dörr. Vi har ett brett utbud med olika design och funktion. Vare sig du önskar en klassisk dörr eller en modern dörr med ljusinsläpp så hjäper vi dig!

Vill du skapa en unik entré till hemmet? Vi hjälper dig att återskapa en gammal entrédörr eller skapa en modern och unik dörr för ditt hem.
Kontakta oss för mer information, vi hjälper dig gärna med ditt val av dörr.

 svarto    utklippan-glas    vindo    vinga    koster   

 sando    sandhamn    ramno    hallo-glas    broko
       

Våra standard ytterdörrar
Vill du se fler ytterdörrar, se vår broschyr med våra vanligaste ytterdörrar. Se ERA dörrbroschyr 

ERA-dorrbroschyr framsida          P-markning ce marking logo

Kvalité och design
Våra ytterdörrar har P-märkt konstruktion samt CE-märkning och 10 års formgaranti.Allwi Produkter | Rosendalsvägen 5 | 341 55 Vittaryd | E-post: info@allwi.se | Telefon: 020-360600